Şbt

Okulumuz Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus Akreditasyonu Okul Eğitim Alanı 2024 Yılı Konsorsiyum Başvurularına göre kabul almıştır. Okulumuz adına bizleri gururlandıran ve mutlu kılan emeği geçen  İngilizce Öğretmenimiz Fatma GÜNGÖRDÜ'ye ve Sınıf Öğretmenimiz Aygül ALTUĞ'a teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Gazi ilkokulu (2021-1-ES01-KA220-SCH )

Okullarda Göçmen Entegrasyonunun Desteklenmesi için Oyunlaştırılmış Değerler Eğitimi Projesi

Gamified Values Education For Fostering Migrant Integration at Schools projesinde yer almış olup, İspanya ve Almanya ortaklarının katılımı ile Türkiye’de UKLA’nın üstlenmiş olduğu eğitime katılım sağlamıştır.

Ock

Okulumuz 2F sınıfı öğretmeni Aygül Altuğ öğrencilerinin kitap okuma alışkanlığını arttırmak ve öğrencilerine kitap okuma sevgisini aşılamak amacıyla sınıfının uygun bir yerine okuma köşesi oluşturmuş. Oluşturduğu okuma köşeianin yanında "okuma köşesi kullanım çizelgesi" ekleyerek öğrencilerinin hem  kitap okuma süreçlerini takip etmeye çalışmış, hem de öğrencilerinin boş zamanlarını kitap okuyarak değerlendirmeyi amaçlamıştır. Uygulamış olduğu proje ile Milli Eğitim Bakanlığının Düzenlediği Cumhuriyetin 100. Yılı sempozyumuna Eğitim-öğretim süreci teması başladı altında "Eğitim Ortamlarında Yapılan Değişikliklerin Öğrencilerin Okuma Alışkanlığı Üzerine Etkisi" konusuhla başvuruda bulunmuş ve bildirisi Bakanlık tarafından kabul edilerek  sempozyum bildiri özet kitabında yer almaya hak kazanmıştır. Ayrıca bildiri video halinde yayınlanmış ve Tatil Terbiye Kurulunun dijital platformlarda yayınlanmıştıe. Öğretmenimizin başarısını kutlarız.

Ock