MAVİ KAPAK KAMPANYASI

Gazi İlkokulu öğrencileri ve velileri, "Mavi Plastik Kapak Toplama Kampanyası'na katılarak çevre kirliliği konusunda büyük bir duyarlılık gösterdiler. Toplamda 1 ton kapak toplayarak çevremizi temiz tutma konusundaki sorumluluklarını yerine getirdiler.

Bu anlamlı kampanya sonrasında okulumuz, öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin çevre bilincine katkı sağlamasından dolayı gurur duymaktadır. Bu örnek davranış, gelecek nesillerin çevre konusundaki farkındalığını artırmak adına büyük bir adım olarak değerlendirilmektedir.

Bu güzel başarıdan sonra, Gazi İlkokulu olarak çevre konusundaki çalışmalarımız devam edecek. Öğrencilerimizle birlikte çeşitli etkinlikler ve projeler düzenleyerek, çevre dostu bir okul olma yolunda ilerleyeceğiz.

Teşekkürler Gazi İlkokulu ailesi! Sizlerle birlikte çevremizi daha temiz ve yaşanabilir bir yer haline getireceğiz.

05-03-202405-03-202405-03-202405-03-2024

Yayın: 05.03.2024 - Güncelleme: 05.03.2024 23:04 - Görüntülenme: 48