Gazi İlkokulu

Bağlarbaşı Mahallesi.3. Sümbül sokak. No 54 Osmangazi/ BURSA
Vizyon
Okulumuzun Vizyonu Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi, kapsayıcı eğitimi ve farklılaştırılmış eğitim modelini temel alan,dijital çağa ayak uyduran bir kurum olmaktır.
Misyon
Okulumuzun misyonu mutlu, özgüvenli, başarılı, araştırmacı, sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, ekip çalışmasına yatkın, eleştirel ve yaratıcı düşünen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu üstlenen, öğrenmenin ve gelişmenin keyfine varan, öz disiplin sahibi, güçlü ve zayıf yönlerinin farkında olan, yeniliğe ve gelişime açık, başkalarının gereksinimlerine duyarlı, hak, adalet, sorumluluk, dürüstlük ve doğruluk kavramlarını ilke edinmiş, kendi kültürünü özümsemiş, farklı kültürlerin görüş ve değerlerine saygı duyan,ırkçılığa karşı, dijital becerilere yatkın,egüvenlik konusunda donanımlı,iş birlikçi çalışmaya istekli,paylaşımcı ve 21. Yy temel becerilerine sahip bireyler Yetiştirmektir.
Ders Başlangıç: 08:50 Ders Bitiş:14:45
Kalorifer-Doğalgaz
Toplu taşıma araçları 8L-31A-40H-35H-16a okulumuzun yanından geçmektedirler.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Bağlarbaşı Mah. Fatih Camii yakınında ve Hamitler Teoman Özalp parkı yanında bulunmaktadır.
İl merkezine uzaklık yaklaşık 5 km İlçe merkezine uzaklık yaklaşık 4,5 km