Tarihçe

Okulumuzun tarihi yeni, bina mazisi oldukça eskidir. Okulumuz 2002-2003 Eğitim Öğretim yılı başında (23.09.2003) İnönü İlköğretim Okulu’nun kalabalık öğrenci ve öğretmen kadrosu dolayısıyla bölünmesi sonucu Gazi İlköğretim Okulu adıyla kurulmuştur. İnönü İlköğretim Okulu’nun eski binalarında (A ve B Blok) 26 derslikli olarak eğitim öğretime devam etmektedir.  Okulumuz eğitim öğretim hizmetine başladığı ilk yıldan bu yana çağdaş eğitim-öğretimin gerekleri; uygun fiziksel mekânların temini, eğitim-öğretim araç ve gereçlerinin sağlanması, eğitim-öğretim ve yönetim süreç standartlarının belirlenmesi ve en güzel şekilde yürütülmesi konusunda örnek teşkil etme yolunda hizmet vermektedir. Okulumuz 2020 yılında deprem güçlendirmesine girmiş ve fiziki donanımı iyileştirilmiştir.

Okulumuz bünyesinde 32 derslik, 1 Müdür Odası, 3 Müdür Yardımcısı Odası, Araç-gereç Odası, 1 Öğretmenler Odası,  Çok Amaçlı Toplantı Salonu ve Rehberlik Servisi Odası  mevcuttur.

Yayın: 27.11.2012 - Güncelleme: 16.08.2023 12:32 - Görüntülenme: 2043